Palandöken Belediyesi Kaldırım Ve Tretuvar Çalışmasına Hız Verdi

Palandöken Belediyesi tarafından ilçe genelinde kaldırım, yol ve tretuvar çalışmaları hızla devam ediyor.

Palandöken Belediyesi Kaldırım Ve Tretuvar Çalışmasına Hız Verdi
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 10:45
Palandöken Belediyesi tarafından ilçe genelinde kaldırım, yol ve tretuvar çalışmaları hızla devam ediyor.
İlçenin birçok noktasında çalışmalarına devam eden ekiplerin kaldırım düzenlemeleri konusunda çalışmalarına hız verdiğini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaya güvenliğini ön plana çıkaran bordür ve tretuvar çalışmalarıyla, cadde ve sokakların yenilendiğini kaydetti.
Palandöken Belediyesinin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek amacıyla çalışmalar başlattığını kaydeden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Kaldırım ve tretuvar çalışmalarımız kapsamında Yunus Emre Mahallesinde büyük ölçüde tamamlanan çalışmaların yanı sıra Hüseyin Avni Ulaş Mahallesin de ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz caddelerimizde kaldırım ve tretuvar çalışmaları kapsamında engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalarının kolayca ulaşım sağlayabilmesi için rampa uygulamasına büyük özen gösteriyor. Trafik kazalarının önüne geçmek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, yolları daha güvenli hale getirmek bizim sorumluluk alanımızda. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ve program kapsamında çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyor” dedi.
Başkan Bulutlar, Palandöken de mahalle ve sokaklarda yapılan çalışmaların devam edeceğini kaydederek, Belediye olarak her zaman vatandaşların rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.
VATANDAŞ BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN
Palandöken Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Mahalle sakinleri; Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlardan Allah razı olsun yaptığı hizmetlerden dolayı ona çok teşekkür ediyoruz. Palandökenimize gerçekten kalıcı hizmetler veriyor yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Alt yapı çalışmaları konusunda önemli bir hizmete imza attı. Alt yapının ardından üst yapıya kalıcı hizmetlerin sunulması Palandökenimiz için önemli. Belediye Başkanımızda önemli hizmetlere imza atıyor şeklinde konuştular.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık