Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara Teşekkür Ziyareti

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, beraberinde taksici esnafıyla birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara Teşekkür Ziyareti
  • 28 Eylül 2018, Cuma 15:46
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, beraberinde taksici esnafıyla birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kayakyolundaki taksici esnaf için yaptırdığı taksi durağından dolayı Bulutlara teşekkür eden Karakaya ve yönetimi, Palandöken Belediye Başkanını plaketle ödüllendirdi. Palandökendeki mahalle muhtarları ve sakinleri tarafından her fırsatta taktir edilen Başkan Orhan Bulutlara bu kez taksici esnafından teşekkür geldi. Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya ve yönetimi, taksici esnafına gösterdiği yakın ilgi ve hassasiyetten dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür plaketi verdi. Bulutları makamında ziyaret eden Karakayaya, Kayakyolundaki taksici esnafı da eşlik etti.
Başkanımız esnafın sürekli yanında
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların, esnafın beklentilerine sürekli karşılık veren bir yönetici olduğunu belirterek, “Sayın Başkanımızın taksici üyelerimize gösterdiği yakın ilgi de takdire şayandır. Kayakyolundaki taksici esnafı olan üyelerimize durak yapan Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlara bu bağlamda çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Orhan Bulutlar da, ulaşım hizmetlerinin bir kent için vizyon anlamı taşıdığını belirterek, “Kayakyolundaki taksici esnafımıza, işlerini çok daha kolay yürütebilmeleri adına bir durak yaptık, çünkü bu bir ihtiyaçtı. Esnaf arkadaşlarımızın ve oda başkanımızın hamiyetperver yaklaşımından dolayı bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık