(Özel) Van Gölü Sahilinde Köpük Partisi

Vanın Edremit ilçesinde 4 yıl önce kurulan beachte vatandaşlar köpük partisinin keyfini yaşıyor.

(Özel) Van Gölü Sahilinde Köpük Partisi
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:11
Vanın Edremit ilçesinde 4 yıl önce kurulan beachte vatandaşlar köpük partisinin keyfini yaşıyor.
Van Gölü sahilinde 12 dönümlük arsa üzerine inşa edilen Divan Aqua Park Tesislerinde vatandaşlar hem gölde hem de havuzda yüzmenin keyfini çıkarıyor. Aqua Parkın yanı sıra 250 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzu, 60 metrekarelik çocuk havuzu, güneşlenme terasları, havuz başı restoran ve ailelerin rahatlıkla piknik yapacakları bölümlerin olduğu tesiste, özellikle köpük partisi çocuklar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.
Her yıl tesiste farklı yeniliklere imza attıklarını ifade eden Divan Beach İşletmecisi Tuba Dede, “Özellikle yurt dışından gelen misafirlerimizin köpük partisine çok büyük ilgileri vardı. Daha önce farklı tarzlarda etkinliklerimiz vardı. Bu yıl bir yenisini ekledik. Hem yerli hem yabancı misafirlerimizin ilgisini çekiyor. Özellikle çocuklar çok eğleniyor. Bu da bizleri haliyle mutlu ediyor” dedi.
İlk defa köpük partisi ile karşılaştıklarını ifade eden çocuklar ise çok keyif aldıklarını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık