(Özel) Trakyaya Çinli Gelin Geldi, Trakya Usulü Kına Gecesi Yapıldı

Edirneli genç, 3 yıl önce tanıştığı Çinli sevgilisiyle hayatını birleştirmek için adım attı. Çinli geline Edirnenin Uzunköprü ilçesinde Trakya usulü kına gecesi yapıldı.

(Özel) Trakyaya Çinli Gelin Geldi, Trakya Usulü Kına Gecesi Yapıldı
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 15:38
Edirneli genç, 3 yıl önce tanıştığı Çinli sevgilisiyle hayatını birleştirmek için adım attı. Çinli geline Edirnenin Uzunköprü ilçesinde Trakya usulü kına gecesi yapıldı.
Edirnenin Uzunköprü ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde yaşayan Berk Barlas, 3 yıl önce yurt dışında tanıştığı Çinli Sandra Pinto ile birliktelik yaşamaya başladı. Barlas, Hong Kongda bir otelde arkadaşının doğum gününde tanıştığı avukat Sandra Pinto ile sosyal medya hesabından da sürekli konuştu. Barlas, Sandra ile arkadaşlığının ilerlemesi üzerine Uzunköprüye gelerek düğün yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Ailelerimizi tanıştırdık kendileri Yeniköye gelip ailemle tanıştı
Barlas, 3 yıl önce Hong Kongta çalışmış olduğum bir otelin bar bölümünde bir arkadaşımızın doğum günü vardı. Orada Sandra ile tanıştık. Orada tanıştıktan sonra kendisi ile sosyal medya üzerinden de konuşmaya başladık. Birkaç defa buluştuktan sonra arkadaşlığımız devam etti. Her şey zamanla gelişti. Hemen şu zamanda evlenelim diye bir planımız yoktu. Ailelerimizi tanıştırdık kendileri Yeniköye gelip ailemle tanıştı. Sonradan işler biraz daha ciddiye geldi ondan sonra da evlenmeye karar verdik dedi.

Türkiyeye geldiğim için çok mutluyum
Çinden Yeniköy Mahallesine gelin gelen Sandra Pinto Bu benim Türkiyeye ilk gelişim ve burada olmaktan çok memnunum. Türkiyenin kültürünü çok ilginç buldum. Buranın insanları çok cana yakın. Buraya ailem ve arkadaşlarım ile geldik, burada olmaktan çok memnunuz ifadelerine yer verdi.

Kına gecesinde bindallı giyip göbek attı
Düğünden önce Yeniköy Mahallesinde yapılan kına gecesinde Sandra ve ailesi gece boyunca oynayarak Türkiye geleneklerine göre eğlendi. Gelin Sandra gecenin ilerleyen saatlerine doğru kına yakılmak üzere bindallı giyerek düğün alanına geldi. Burada bir dans grubu ile bir süre oynayan gelin Sandranın ellerine daha sonra kına yakıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık