(Özel) Kurbanlık ‘Kral Alıcısını Bekliyor

Kurban Bayramına sayılı günler kala, kurbanlıklar piyasaya çıkmaya başladı. Tekirdağda yaklaşık 1 tonluk ‘Kral adlı dana alıcısını bekliyor.

(Özel) Kurbanlık ‘Kral Alıcısını Bekliyor
  • 14 Ağustos 2018, Salı 9:42
Kurban Bayramına sayılı günler kala, kurbanlıklar piyasaya çıkmaya başladı. Tekirdağda yaklaşık 1 tonluk ‘Kral adlı dana alıcısını bekliyor.
Tekirdağın merkez ilçesi Süleymanpaşaya bağlı Karadeniz Mahallesinde kurbanlık dana satışı yapan Hüseyin Dündar isimli vatandaşın beslediği Kral isimli dana alıcısını bekliyor. Kurbanlık 25 dana besleyen Dündar, yaklaşık 1 tonluk ‘Kral adlı kurbanlık danasına gözü gibi bakıyor. Danaların içerisinde en gösterişli olan ‘Kral, ismini hem fiyatından hem de diğer danalara nazaran ihtişamından alıyor.

Hisse kesimlerimiz var
Kurbanlık satışların başladığını belirten Hüseyin Dündar Ufak tefek alan var ama geçen seneki gibi talep yok. Kurban satışlarımız 8 ile 15 bin arasında gerçekleşiyor. Alıcıları bekliyoruz. Alıcılara her türlü yardımcı oluyoruz. Hisse kesimlerimiz var. Bin 500 lira ile 2 bin lira arasında değişiyor. Hijyenik kesim yerimiz var. Kesim yerlerinde imam eşliğinde, veteriner kontrolü altında etlerini alıp gidebilecekler diye konuştu.

Krala gözümüz gibi bakıyoruz
Dündar, Burada bir danamız var adı ‘Kral. Bunu satın aldık getirdik. Krala gözümüz gibi bakıyoruz. 800 ila 1 ton arasında canlı ağırlığı var. 15 bin lira fiyat istiyoruz. Alacak müşterilerimizi bekliyoruz. Biz bunu 20 günden beridir besliyoruz. Çok güzel bir hayvandır ve eti güzel çıkar, yağsızdır. Simental ırkındadır adı Kraldır. Burada toplamda 25 tane hayvanımız var. Danaların kralı budur. Öteki danalarımız da kral ama bun nazaran biraz daha küçüktür onlar. Kral şu anda 2 buçuk yaşında dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık