(Özel) Kedisini Bulana 4 Bin Tl Ödül Verecek

Kayseride Ayşegül Öztürk, 6 ay önce kaybolan kedisini bulana 4 bin TL ödül verecek.

(Özel) Kedisini Bulana 4 Bin Tl Ödül Verecek
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 13:58
Kayseride Ayşegül Öztürk, 6 ay önce kaybolan kedisini bulana 4 bin TL ödül verecek.
Kayseride 6 ay önce evinden kaybolan kedisini bulmak için uğraşan 32 yaşındaki Ayşegül Öztürk, her yola başvurdu. Sosyal medyadan kedisini arayan ve bastırdığı broşürlerle sokak sokak gezen Öztürk, kendisine yardımcı olunmasını istedi.
Kaybolan kedisini çok aradığını kaydeden Öztürk, 2 tane erkek kedim var. İkisinden birine çifteleştirdik, çiftleştirdiğimizde 3 tane yavrumuz oldu. Kız tarafı bize bir yavru verecekti, biz de hasta olanı aldık. Annesini emmemişti ve sıkıntılı bir durumdaydı. Veteriner ‘ölebilir, bayağı sıkıntılı dedi. Biz bu süreçte 2 ay boyunca geceli gündüzlü saat başı kedimizi besleyerek atlattık. Başka bir kedi almak istemiyoruz, kedi kedimizi bulmak istiyoruz. Çok fazla kendi kedilerini vermek isteyenler oldu ama sahiplenmek istesem ödül yerine direkt almayı tercih ederdim. Büyümüş olabilir ama biz her türlü onu tanırız. Birkaç mahalleyi dolandık ama herhangi bir iz bulamadık ifadelerini kullandı.
Kedisini bulana 4 bin TL ödül vereceğini kaydeden Ayşegül Öztürk, Kedimizi bulana ödülümüz var. Ödülümüz 4 bin TLye çıktı. Lütfen bizi kedi satmak ya da kedi vermek için aramayın. Kendi kedimiz bulmak istiyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık