(Özel) Kedi İle Köpeğin Dostluğu Görenleri Hayrete Düşürüyor

Kastamonunun Tosya ilçesi Yemeniciler Çarşısında ara sokakta yaşanan kedi ile köpeğin dostluğu görenleri hayrete düşürüyor.

(Özel) Kedi İle Köpeğin Dostluğu Görenleri Hayrete Düşürüyor
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 12:49
Kastamonunun Tosya ilçesi Yemeniciler Çarşısında ara sokakta yaşanan kedi ile köpeğin dostluğu görenleri hayrete düşürüyor.
İlçe merkezinin en işlek caddelerinden Yemeniciler Çarşında trafiğe kapalı ara sokakta yaşanan kedi ile köpeğin dostluğuna şahit olan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
Yemeniciler Çarşısında esnaflık yapan bir vatandaş kedi ile köpeğin dostluğunun yavruyken başladığını belirterek, Bu kedi ile köpek yavruyken birlikte büyüdü. Köpek kısa bir süre önce 9 tane yavru dünyaya getirdi. Yavrularının bir kısmı kaybolunca anne köpek hastalandı ve sürekli ağladı. İşte o günlerde bu kedi anne köpeğin yanından hiç ayrılmadı. Gece ve gündüz sürekli anne köpeğin yanında olan bu kedi adeta sırdaşlık yaparak anne köpeğin derdine ortak oldu. İlerleyen günlerde birbirlerinden hiç ayrılmayan bu kedi ile köpek Ezeli düşmanlıklarının bir yana bırakarak Ebedi dost oldu. Ayrıca bu anne köpekte öyle bir merhamet duygusu var ki yanlış anlamayın ama bazı insanlarda bu köpekteki merhamet duygusu yok. Bizler de çarşı esnafı olarak bu anne köpeği ve dostu kediyi gücümüz yettiğince besliyoruz. Keşke hayvanseverler bu manzarayı görseler de bu iki hayvana mama konusunda yardım etseler dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık