(Özel) Kazada Yaralandığı Zannedilen Köpekten Şarapnel Parçası Çıktı

Geçtiğimiz Nisan ayında Muştan tedavi için İstanbula getirilen ve trafik kazasında yaralandığı düşünülen köpeğin vücudundan şarapnel parçası çıktı.

(Özel) Kazada Yaralandığı Zannedilen Köpekten Şarapnel Parçası Çıktı
  • 02 Ekim 2018, Salı 9:37
Geçtiğimiz Nisan ayında Muştan tedavi için İstanbula getirilen ve trafik kazasında yaralandığı düşünülen köpeğin vücudundan şarapnel parçası çıktı.
Olay, geçtiğimiz Nisan ayında Muşta meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, köpeğin yerde bitkin halde yattığını gören çevredekiler durumu Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) Genel Başkanı E. Yasin Yılmaza bildirdi. Bunun üzerine Muşa gönderilen özel nakil aracıyla Yaralı köpek İstanbula getirildi. İstanbula getirilen köpek üzerinde yapılan incelemelerde vücudunda bilinmeyen bir cisim tespit edildi. Ancak köpeğin durumunun ameliyata elverişli olmamasından dolayı ameliyat 6 ay sonra yapılabildi. Yapılan ameliyat sonrasında köpeğin vücudunda bulunan yabancı cisim çıkarıldı. Köpeğin vücudundan çıkarılan cismin şarapnel parçası olduğu ortaya çıktı.
Konuyla ilgili açıklama yapan SOHAYKO Genel Başkanı E. Yasin Yılmaz, “Köpek Muştan geldiğinde perişandı. Yemek yiyemiyor, ayağa kalkamıyordu. Derisinde ciddi problem vardı. Köpeğin ilk röntgenlerinde kalçada ne olduğu anlaşılamayan bir cisim tespit edildi. Yapılan tetkiklerinde kan değerlerinin çok kötü olması solunum ve fiziksel durumunun da ameliyat için uygun koşullar oluşturmaması nedeni ile ameliyat 6 ay sonra yapılabildi” dedi.
Röntgendeki cismin trafik kazası ile alakalı olduğunu düşündüklerini ancak ameliyatta gerçeğin ortaya çıktığını belirten Yılmaz, şarapnel parçasını gördüklerine inanamadıklarını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık