(Özel) Kaza Sonrası Olanları Cep Telefonuna Kaydederek Anlattı

Tekirdağda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken, bir vatandaş o anları cep telefona kaydederek anlattı.

(Özel) Kaza Sonrası Olanları Cep Telefonuna Kaydederek Anlattı
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 11:41
Tekirdağda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken, bir vatandaş o anları cep telefona kaydederek anlattı.
Edinilen bilgiye göre olay, Tekirdağın Malkara ilçesi Malkara-Keşan yolunda meydana geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza sonrası polis ekipleri de olası bir kazayı engellemek için yolu tek şeride bağladı. Kaza yapan araçların çekilmesiyle yol normal akışına döndü. Kaza anını gören bir vatandaş ise kaza sonrası olup bitenleri cep telefonuna kaydederek olanları anlattı.

“Bir ses duyduk iş yerinden koştuk yaralılara yardım ettik”
Kazayı ilk gören ve yardım edip ekiplere haber veren Burhan Çakmak, kaza anında olanları cep telefona kaydederek kaza anını anlattı. Çakmak, “Bir ses geldi ne olduğunu anlamadık. Araçlar çok hızlıydı bir siyah araç anayoldan geliyordu, kırmızı araç is yola girmeye çalışıyordu. Bir ses duyduk iş yerinden koştuk yaralılara yardım ettik. Polis haber verdik, 4 kişi vardı araçta 3 bayan bir erkek, birinin durumu çok ağırdı. Bir tanesi kırmızı aracın kapısı kırıldı yolcu yola fırladı. Korkunç bir şeydi o an” dedi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık