(Özel) Karsta Sıcaktan Bunalanlar Çıldır Gölünde Serinliyor

Karsta sıcak havadan bunalanlar soluğu Çıldır Gölünde alıyor. Serinlemek için Çıldır Gölüne giren vatandaşlar saatlerce suda kalıyor.

(Özel) Karsta Sıcaktan Bunalanlar Çıldır Gölünde Serinliyor
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 9:47
Karsta sıcak havadan bunalanlar soluğu Çıldır Gölünde alıyor. Serinlemek için Çıldır Gölüne giren vatandaşlar saatlerce suda kalıyor.
Kars son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. Termometrelerin 30u gösterdiği kentte, aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar soluğu Çıldır Gölünde aldı. Çıldır Gölüne girerek serinlemeye çalışan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

“Batıya gitme gibi bir imkanımız yok”
Sıcaktan dolayı serinlemek için Çıldır Gölüne geldiklerini ifade eden vatandaşlar, “Havalar sıcak olmasından dolayı Çıldır Gölüne geldik. Batıya gitme gibi bir imkanımız yok. Hafta sonunda bu şekilde tatilimizi Çıldır Gölünde değerlendiriyoruz. Temiz yer, güzel bir yer. Denizi aratmayan bir yer. Bu şekilde sıcak havada serinlemek için Çıldır Gölüne geldik” dedi.
Çıldır Gölüne insanların daha yeni yeni gelmeye başladığını belirten vatandaşlar, “Karsta çok güzel bir göl var. Çıldır Gölü, çok güzel daha yeni yeni insanlar gelemeye başladı. Valinin çok güzel hizmetleri oldu. Kütük Ev yaptı, piknik alanı yaptı. Karslı olarak 2 yıldır buraya gelmeye başladık. Tabi bazı eksiklikleri var. Bunlarda zamanla giderilir. Güzel serinliyor. Bizim içinde değişik bir aktivite oluyor. Karsta malum fazla bir şey yapamıyoruz. Bizim için güzel oluyor. Vakit geçiriyoruz” diye konuştu.
Kars merkeze 60 kilometre uzaklıkta bulunan Çıldır Gölü, özellikle hafta sonları dolup taşıyor. Ailesiyle birlikte hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar Çıldır Gölüne geliyor. Burada çam ağaçlarının altında piknik yapan vatandaşlar, Çıldır Gölünün serin sularında serinliyor. Birbirleriyle şakalaşan vatandaşlar ise renkli görüntüler yaşanmasına neden oluyor.
IÇ-HA-Y)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık