( Özel) Kadın Öğretmenin Aracıyla Öğrencileri Ezdiği O Anları Görgü Tanıkları Anlattı

Ataşehirde fren yerine gaza basan İngilizce öğretmeni kadın sürücünün 2 öğrenciyi ezdiği o anları görgü şahitleri anlattı.

( Özel) Kadın Öğretmenin Aracıyla Öğrencileri Ezdiği O Anları Görgü Tanıkları Anlattı
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 16:59
Ataşehirde fren yerine gaza basan İngilizce öğretmeni kadın sürücünün 2 öğrenciyi ezdiği o anları görgü şahitleri anlattı.
Ataşehirde bir ilkokuldan çıkan öğrenciler kadın öğretmenin yanlışlıkla fren yerine gaza bastığı kazada yaralanmıştı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken şoka giren kadın öğretmen kaza sonrası uzun süre araçtan çıkamadı.
Olay ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansımıştı. Görüntülerde öğrenciler yürüyor. Bu sırada kadın öğretmen hızla aracıyla öğrencilerin arasına dalıyor. İki öğrenci ise aracın altında kalıyor. Kazada Sezer Şeker isimli öğrenci ağır yaralanırken öğretmen S. T. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Yaralı öğrenciler, hastanede tedavi altına alındı.
Kaza sonrası öğretmen şoka girdi
Olay anını gören esnaf Ergün Karakış yaşanan dehşet anlarını anlattı. Karakış,”Dün ki araç bizim ofisimizin önünde park halindeyken geri geri geldi, onu gördük. Biz o zaman yemek yiyorduk birden güm diye ses geldi. Biz fırladık, dışarıya çıktık. 2 tane öğrenciyi dışarıda gördük. Öğrencilerden biri ağır yaralı. Araçla duvar arasında ezilmişti bacağı, kanları görünce şok olduk biz. O ara buradan bir ambulans geçiyordu. Acil olarak onunla gönderdik. Diğer çocuğu da çağırdığımız ambulansla gönderdik. Öğretmen şoktaydı. Burada öğretmendi. Dün emniyete götürüldü diye biliyorum. Öğretmen şoktaydı. Bayan İngilizce öğretmeni aynı zamanda “ dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık