(Özel Haber) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak: “Cumhurbaşkanımızın Etrafında Birleşeceğiz”

CHPli Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Amerika Birleşik Devletinin Türkiye üzerindeki yaptırımı değerlendirerek, Hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın yanında olunması gerektiğini söyledi.

(Özel Haber) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak: “Cumhurbaşkanımızın Etrafında Birleşeceğiz”
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 14:09
CHPli Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Amerika Birleşik Devletinin Türkiye üzerindeki yaptırımı değerlendirerek, Hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın yanında olunması gerektiğini söyledi.
Tekirdağ Ticaret Sanayi Odasında, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ve temsilcileri ile yapılan bilgilendirme toplantısında bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Amerikanın Rahip Andrew Brunson tutuklanmasından sonra yaptığı yaptırımları değerlendirdi. Albayrak, “Türkiyemiz son 1 aydan bu yana, bir ekonomik dalgalanma içerisinde herkes ne olacağını bekliyor. Arkadaşlar, ben her zaman söylüyorum işin siyasal boyutu yok, eğer bu sıkıntıları Amerika bir papaz için yapıyorsa, Amerikanın karşısında dikilmek yedisinden yetmişe tüm halkımızın boynunun borcudur. Zaten Amerikayı ben oldum olası sevmedim, gençliğimde de sevmedim. Bizim 68 kuruşa zaten hiç sevmedi ama şimdi sıkıntı içerisindeyiz” dedi.
“Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşeceğiz”
Başkan Albayrak, bu sıkıntıların partisel olmadığını herkesin ABDye karşı birleşmesi gerektiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yanında durulması gerektiğini belirterek, “Bu sıkıntıyı gene o senin partin bu benim partim değil. Şu anda hükümetin başında Cumhurbaşkanı var, bir hükümet var, bir meclis var, siyasi partiler var. Herkes birleşecek Amerikaya karşı, İsterse dünya devi olsun buna karşı bütün direncimizi göstereceğiz, Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşeceğiz. Bu iş böyle arkadaşlar. Ama şunu da bilsinler ki öyle dayatmayla, yok ‘ben senin iki tane Bakanlığını doldurdum, sana şunu yaptım demekle Türkiye hiçbir şeye pabuç bırakmaz. Biz yedi düvele meydan okumuş insanlarız bu Çanakkale en güzel örneğidir. Emperyalist güçlere karşı şehit verirken de biz Türkiyeyi böyle savunduk, her zaman böyle olacaktır” ifadelerine yer verdi.
“Türkiyenin buna ihtiyacı var”
Son olarak herkesin sonuna kadar hükümetin yanında olması gerektiğini vurgulayan Albayrak, “Eğer bu bir Kurtuluş Savaşı ise bu Kurtuluş Savaşını içerisinde hepimiz sonuna kadar hükümetimizin yanında olacağız. Esnaf camiasının da bu benim düşüncem mi paylaştığını düşünüyorum Türkiyenin buna ihtiyacı var. Ama Türkiyenin de daha önemlisi hükümetimizin bir an önce ekonomik krizi azaltarak bu olayı biraz daha sakinleştirmesi gerekiyor” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık