(Özel Haber) Rekor Oyun Çıktığı Mahalleden Cumhurbaşkanı Erdoğana Davet

Eskişehirde 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların tamamını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti lehine kullanan Göcenoluk Mahallesi sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana kendilerini ziyaret etmesi için çağrıda bulundu.

(Özel Haber) Rekor Oyun Çıktığı Mahalleden Cumhurbaşkanı Erdoğana Davet
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 10:46
Eskişehirde 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların tamamını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti lehine kullanan Göcenoluk Mahallesi sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana kendilerini ziyaret etmesi için çağrıda bulundu.
24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Eskişehir Göcenoluk Mahallesinde kullanılan oyların tamamını aldı. Seyitgazi ilçesine bağlı ve 112 geçerli oyun atıldığı mahalle sakinleri, bu başarıyı kutlamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana çağrıda bulundu. Mahallede toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğanın kendilerini ziyaret etmesini ve çaylarını içmesini bekliyor. Göcenoluk Mahalle Muhtarı Nasıf Şükrü Özyavuz ise, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğanı ağırlamak için beklediğini ve bu davetin geri çevrilmemesini istedi.

Erdoğanın buraya gelmesini istiyoruz, rica ediyoruz
Göcenoluk Mahallesinde yaşayan 63 yaşındaki Emine Çam, Cumhurbaşkanı Erdoğanı mahalle olarak desteklerini söyledi. Erdoğanın Göcenoluk Mahallesine gelmesi için çağrı yaptıklarını kaydeden Çam, Erdoğana sonuna kadar yardımcıyız ve arkasındayız. Köyümüz tamamen AK Partilidir. Hepimiz de Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Allahım güç kuvvet ve yardım versin. Erdoğanın buraya gelmesini istiyoruz, rica ediyoruz. Kendisini ağırlarız, gözleme ve ayranlar yaparız. Erdoğanı elimizden geldiği kadar ağırlarız. Biz Erdoğanı nasıl deseklediysek, onun da bizleri ziyaret etmesini bekliyoruz dedi.

Reisimizin münasip bir zamanda köyümüzü ziyaret etmesini bekliyoruz
Mahalle sakinlerinden İsmail Hakkı Dere, Göcenolukun her seçimde sağduyulu davrandığını kaydetti. İlk defa yüzde yüz aynı partiye oyun çıktığını aktaran Dere, Esasen köyümüzün bu siyasi tavrı bugünün işi değil. Belki bu oranda değil. Ama köyümüz demokrasiye geçişten bu yana hep sağduyusuna sahip. Köyümüzün insanları iyi niyetli ve çok zeki insanlardır. Özellikle sivil televizyonların çoğalmasıyla onlardan aldıkları bilgileri tahlil ederek en doğruyu seçerler. Geçmişe doğru seçim sonuçlarına bakılırsa, bu çok net olarak görülür. Ama hiç bu kadar yüzde yüz olmamıştı. Reisimizin münasip bir zamanda köyümüzü ziyaret ederek, köyümüzü yakından görmesini, komşularımıza güleryüzünü lütfetmesini ve bunun karşılığı olarak da bizim bir çayımızı, çorbamızı ikram etmemizi canı gönülden arzu ediyoruz şeklinde konuştu.
Mahalle sakinlerinden Mehmet Üzüm ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okuyarak çağrıyı yineledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık