(Özel Haber) Genç Muhabirden Vatandaşlara İlginç Teklif

Edirnede bir web tv muhabiri, sokaktaki vatandaşlara sarılmak isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

(Özel Haber) Genç Muhabirden Vatandaşlara İlginç Teklif
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:27
Edirnede bir web tv muhabiri, sokaktaki vatandaşlara sarılmak isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.
Yaptığı sosyal deneylerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran web tv muhabiri Gizem Görür, kameraman arkadaşıyla şehrin en işlek caddelerinden biri olan Saraçlar Caddesinde vatandaşlara sarılmak isteyerek, tepkilerini kayıt altına aldı. İstek karşısında şaşkınlık yaşayan bazı vatandaşlar Görüre sarıldı bazı vatandaşlar ise genç muhabire işim var sarılamam diye cevap verdi.

İttirenler oluyor
İlginç haberler hazırladığını belirten Gizem Görür, Biz aslında ilginç şeyler yapmaya çalışıyoruz. Biz insanların tartıştıklarını, kavga ettiklerini gördük. Biz bugün insanlara sarılmak istedik. Genel olarak insanlar şaşırıyorlar sarılmak istediğimizde. İttirenler oluyor. İttirdiklerinde üzülüyorum tabii ki. Enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Ben ve bana başkası sarıldığımda enerjim yerine geliyor dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık