(Özel Haber) Esnaftan Dolar Bozdurana Ücretsiz Ekmek Kampanyası

Kayseride esnaf son dönemlerde artış gösteren döviz fiyatlarına karşı dolar bozdurup fişi ile birlikte gelen vatandaşlara ücretsiz olarak ekmek veriyor.

(Özel Haber) Esnaftan Dolar Bozdurana Ücretsiz Ekmek Kampanyası
  • 09 Eylül 2018, Pazar 12:25
Kayseride esnaf son dönemlerde artış gösteren döviz fiyatlarına karşı dolar bozdurup fişi ile birlikte gelen vatandaşlara ücretsiz olarak ekmek veriyor.
Kayseride 25 yıldır esnaflık yapan Ercan Ergin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yastık altlarındaki dolar ve altınlarını bozdurma talimatı verdiğini ve kendilerinin de dolar bozdurana ücretsiz şekilde ekmek vereceklerini söyleyerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

“Yüklü miktarda dolar bozduranların ekmekleri askıda kalıyor”
Esnaf Ercan Ergin, yaptıkları kampanyanın etkili olduğunu ve vatandaşlarla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın isteğini de yerine getirdiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seslenerek Dolarlarınızı ve altınlarınızı bozdurun dedi. Bizim de dövizimiz olmadığı için ancak vatandaşımıza hizmet olsun diye Sayın Cumhurbaşkanımızın isteğini yerine getirmek için bizler de böyle bir kampanya yaptık. Dolar bozduranlara ekmek ve ayrıca diğer ürünlerde de yüzde 10 indirim yaptık. Bu kampanya da etkili oldu. Dolar bozduran vatandaşlarımız fişlerini göstererek ekmeğini almaktadır. Yüklü miktarda dolar bozduranlar ise ihtiyacı olmadığından ekmekleri askıya bırakıyorlar. Onlar adına da hayır işlemiş oluyorlar. 50 dolar bozdurana 2 ekmek, 100 dolar bozdurana 5 ekmek, her dolar katına iki katı ekmek vermekteyiz. Vatandaşlarımız ile beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın isteğini yerine getiriyoruz” diye konuştu.

“TLmize sahip çıkalım”
Ercan Ergin, bu ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu ifade ederek ekonomik savaşın üstesinden geleceklerine inandığını söyledi. Ergin, “Vatandaşlarımızdan isteğimiz şudur, devletimize sahip çıkmalarıdır. Çünkü bu ülke kolay kazanılmadı. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olalım. İnşallah bu dış güçlerin verdiği ekonomik savaşı yeneceğimize de canı gönülden inanıyorum. Dolara dövize inat TLye devam diyoruz. TLmize sahip çıkalım. Kendi milli paramızın değerini düşürmeyelim. TLmiz bizim değerli paramızdır” dedi.
250 dolar bozdurup fişi ile birlikte ekmek almak için fırına gelen vatandaş Halil Yılmaz ise doları istemediklerini ve bu tür kampanyaları olumlu bulduklarını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın çağrısını yerine getirdiklerini ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık