(Özel Haber) Bursanın Dağ Yörelerini Domuzlar Bastı

Bursanın dağ yörelerini domuzlar bastı. Avcılar; Keles ilçesinde 475, Harmancıkta ise 200 kiloluk domuz avladı.

(Özel Haber) Bursanın Dağ Yörelerini Domuzlar Bastı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 10:51
Bursanın dağ yörelerini domuzlar bastı. Avcılar; Keles ilçesinde 475, Harmancıkta ise 200 kiloluk domuz avladı.
Bursanın Keles ve Harmancık ilçelerinde ekili tarlaları talan eden yaban domuzları, köylüleri canından bezdirdi. Son zamanlarda tarlalarına dadanan dev yaban domuzları olduğunu fark eden köylüler, son çareyi avcılardan yardım istemekte buldu.
Sürek avına çıkan Keles ve Harmancık Avcılar ve Atıcılar Kulübü 2 gün boyunca iz sürüp Keleste 475 kilo Harmancıkta ise 200 kilo ağırlığında yaban domuzunu avlayıp, çiftçileri bu dertten kurtardı.
Dev yaban domuzlarını avlayan Harmancık Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Mustafa Balı, Bursanın dağ yörelerinde çok fazla domuz popülasyonu var. Tarlalarımızı talan eden, yaban domuzları ana yola çıkarak trafik güvenliğini de tehlikeye sokuyor. Mağdur çiftçilerimizin talebi üzerine ava çıktık. Köylülerimize zarar veren korkutan yaban dev domuzlarını bulup, zor da olsa avladık. Dev domuzları bir kaç arkadaş anca öldürebildik” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık