(Özel Haber) Bir ‘Dolu Tedbirin Sebebi Ortaya Çıktı

Ceviz büyüklüğünde dolu uyarısı sonrası araç sürücülerinin aldıkları akıl almaz tedbirlerin sebebi ortaya çıktı.

(Özel Haber) Bir ‘Dolu Tedbirin Sebebi Ortaya Çıktı
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 12:31
Ceviz büyüklüğünde dolu uyarısı sonrası araç sürücülerinin aldıkları akıl almaz tedbirlerin sebebi ortaya çıktı.
Meteorolojinin Marmarada kuvvetli yağış ve ceviz büyüklüğünde dolu uyarısı vatandaşları alarma geçirdi. Edirnede de bazı vatandaşlar halı ve kilimlerle araçlarını korumaya çalışırken, bazıları da AVM otoparkına koymayı tercih etti. Dolunun, araçlarda bin 500 TLden 5 bin TLye kadar maddi hasar oluşturabildiği belirtildi.

Hasarın durumuna göre işlem süresi değişiyor
Edirnede yaklaşık 10 yıldır oto kuaför ve bakım hizmetleri verdiğini dile getiren Umut Cevher, 4 ila 6 saat arası hasarın durumuna göre işlem sürüyor. Yaklaşık 2 ay önce Edirnede yaşanan dolu yağışı sonrası birçok araçta hasar oluştu. Çoğu aracı yaptık zaten diğer araçları da sıraya koyduk yapmaya devam ediyoruz dedi.

Sürücülerin aldıkları dolu tedbirleri normal karşılanmalı
Cevher, araç sürücülerinin dolu sonrası almaya çalıştıkları tedbirlerin normal karşılanması gerektiğini belirterek, Maliyetler yüksek, el işçiliği olduğu için. İnsanlar araçlarının orijinalliğinin bozulmasını istemiyor. O yüzden araçlarını dolu gibi doğal afetlerde korumaya çalışıyorlar. Battaniyeler, halılar, yorganlar örttüler, araçlarına değer veriyorlar ve dolu sonrası hasarın tamiri yüksek maliyetli olabiliyor diye konuştu.

Bin 500 TL ila 5 bin TL arasında maliyetler olabiliyor
Dolu sonrası ortaya çıkacak hasarların farklılık gösterebildiğini belirten Cevher, Tabi ki dolu hasarının durumuna göre ortaya çıkan bütçe ya da maliyet farklı oluyor. Arabanın durumuna göre değişiyor, bin 500 TL ile 5 bin TL arasında fiyatlar çıkabiliyor. Özel ekipmanlar kullanıyoruz ve bunun el işçiliği çok maharet ve özen isteyen bir işçilik. Aracın özel fabrika boyası ve orijinalliği bozulmadan, dolunun vermiş olduğu hasarları düzeltiyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık