(Özel) Filistinli Kanser Hastası Küçük Çocuğun Hayali Gerçekleştirdi

Refah Polis Müdürlüğü Gazze Şeridinin güneyinde Refah şehrinde yaşayan kanser hastası küçük çocuğun polis olma hayalini gerçekleştirdi.

(Özel) Filistinli Kanser Hastası Küçük Çocuğun Hayali Gerçekleştirdi
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 11:12
Refah Polis Müdürlüğü Gazze Şeridinin güneyinde Refah şehrinde yaşayan kanser hastası küçük çocuğun polis olma hayalini gerçekleştirdi.
Refah Polis Müdürlüğü Gazze Şeridinin güneyinde, Refah şehrinde yaşayan 9 yaşındaki kanser hastası Mahmut Abdurrahmanın polis olma hayalini gerçekleştirdi. Filistin Hükümeti İçişleri Bakanlığı Refah Polis Müdürlüğü, Mahmut Abdurrahman için özel olarak dikilen polis müdürü üniformasını ailesinin yanında giydirdi. Küçük çocuk daha sonra ailesiyle birlikte kameralara poz verdi.
Abdurrahman daha sonra Refah Emniyet Müdür yardımcısıyla beraber makam aracına binerek görev yerine intikal etti. Refah Polis memurları, Abdurrahmanı kapıda karşıladı. Küçük çocuk Abdurrahman, bütün polislerle teker teker tokalaştı. Abdurrahman polis teşkilatının bütün birimlerini dolaşarak polis müdürlerinden brifing aldı. Makamında dosyaları inceleyen küçük polis Abdurrahman gözaltı süresi dolan polis nezaretindeki 2 gencin salıverilmesi için hazırlanan belgeyi de imzaladı. Polis nezaretinden salıverilen 2 kişi Mahmut Abdurrahmana teşekkür etti.
Küçük polis Abdurrahman, polis üniformasını giyerek hayalini gerçekleştirmesinde yardımcı olan herkese teşekkür etti.
Refah Polis Müdürlüğünden Binbaşı İbrahim Musa, kanser hastası Mahmutun arzusunu gerçekleştirdiklerini açıkladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık