(Özel) Ev Hanımları, Gözleme Satarak Futbol Takımına Destek Sağlıyor

Zonguldakta bir araya gelen ev hanımları, yaptıkları gözlemeleri pazarda tezgah açıp satarak ilçelerindeki takıma destek oluyor.

(Özel) Ev Hanımları, Gözleme Satarak Futbol Takımına Destek Sağlıyor
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 10:40
Zonguldakta bir araya gelen ev hanımları, yaptıkları gözlemeleri pazarda tezgah açıp satarak ilçelerindeki takıma destek oluyor.
Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumasporun geçirdiği sancılı dönem için Çaycuma ilçesinin Yeni köyünden 5 ev hanımı, Çaycumaspor kulübüne destek için gün boyunca, saç üzerinde gözleme yaparak sattılar.
Çaycumada Cuma günleri kurulan halk pazarında tezgah açan fedakar ev hanımları haftada sadece bir gün değil birkaç gün gözleme yapıp, satmak istediklerini dile getirdi.
Amaçlarının sadece Çaycumaspora katkı sağlamak olduğunu ifade eden Ayten Muslubaş, Ben Çaycuma Yeni köyden geldim. Toplanmamızın amacı Çaycumaspora destek olmak. Arkadaşlarımızla güzel bir ekip olduk. Onlarında bize çok desteği var. Çaycumalılara, vefakâr olan insanlarımıza hepsine teşekkür ederiz, herkesten Allah razı olsun. Onlarda destek olmak, katkıda bulunmak için bizler gibi seferber oldu. Gözleme yetiştiremez olduk. Satışlarımız çok güzel. Çaycumamızı kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bayanlar genelde futboldan anlamaz ama benim eşim 14 yıl hakemlik yaptı. Oradan da biraz futbola ilgi duyuyorum. Arkadaşlarım Fatma Kukuş, Nebahat Çelebi, Hafize Kukuş ve Gülşen Kırnapçıya teşekkür ederim dedi.
Kadınların bir araya gelerek sergiledikleri fedakarlık ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık