(Özel) 2 Ayda 150 Sevimli Yavru Doğdu

Gaziantep Hayvanat Bahçesinde 2 ayda 150 sevimli yavru doğdu.

(Özel) 2 Ayda 150 Sevimli Yavru Doğdu
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 11:25
Gaziantep Hayvanat Bahçesinde 2 ayda 150 sevimli yavru doğdu.
Gaziantepte 300 türden 7 bin hayvanın bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesinde Mayıs ayından itibaren hayvanlar için doğum mevsimi başladı. Daha önce yüzde 70lerde bulunan doğurganlık oranı son 2 ayda yüzde 90lara ulaştı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürü Celal Özsöyler, Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayvanat bahçesinde hayvanların doğum mevsimi başladı. Özellikle, beyaz, kızıl, ala geyiklerden, kangurulardan, aslanlardan kaplanlara kadar tüm hayvanlarımızdan önemli sayılarda yavrular almaktayız. Bu da hayvanları ne kadar doğal ortamlarına uygun barınaklarda, dengeli olarak beslendiğini gösteriyor.Yaklaşık olarak Mayıs ayından itibaren 150ye yakın yavrumuz oldu. Bunlar da bizi ayrıca mutlu ediyor dedi.
Öte yandan doğurganlığın arttığı hayvanat bahçesi yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. Hayvanat bahçesinden memnuniyetini dile getiren ziyaretçiler, hayvanat bahçesindeki tüm koşullardan memnun olduklarını dile getirirken tek şikayetlerinin hava olduğunu ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık