Öz Taşıma İşten Çanakkale Ve Bursa Gezisi

Öz Taşıma-İş Sendikası, baş temsilci ve temsilcileriyle Çanakkale ve Bursayı ziyaret etti.

Öz Taşıma İşten Çanakkale Ve Bursa Gezisi
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 14:33
Öz Taşıma-İş Sendikası, baş temsilci ve temsilcileriyle Çanakkale ve Bursayı ziyaret etti.
Sosyal sendikacılığı en iyi şekilde gösteren Öz Taşıma-İş Sendikası yoluna emin adımlarla devam ederken, baş temsilci ve temsilcilerine gezi düzenledi. İlk olarak Çanakkaleye giden sendika yöneticileri ve temsilcileri Türkiye Cumhuriyetinin ön sözü olan Çanakkale Savaşının yapıldığı Gelibolu Yarımadasını ziyaret etti. Rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezide savaşın izlerini hala taşıyan yerler gezildi.
Çanakkaleden sonra Bursaya geçen Öz Taşıma-İş Sendikası burada da ecdat yadigarı yerleri gezdi. Bursa şehir merkezinde bulunan cami ve türbeleri gezen sendika üyeleri, son olarak Bilecikteki Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret etti.
Gezi hakkında açıklama yapan sendika yöneticileri, Temsilcilerimizin birbirleriyle kaynaşması, birbirini daha iyi tanıması ve az da olsa iş hayatının stresini atmaları için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. İmkanlarımız dahilinde zaman zaman sendika olarak böyle faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Yaz aylarında gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz piknik etkinliklerimiz, düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvaları bu etkinliklerimize birer örnek. İnşallah bu tür organizasyonları daha sık yapacak ve üyelerimizle sürekli beraber olacağız dedi.
Genel Başkan Yardımcıları Av. Mehmet Ali Kayabaşı ve Murat Şimşekin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda 110a yakın sendika temsilcisi yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık