Osmaniye Belediyesi, 8 Ülkeden 8 Türk Anayı Ağırladı

Osmaniye Belediyesi, 8 ülkeden 8 Türk anayı ve Türk dünyasından gelen misafirleri ağırladı.

Osmaniye Belediyesi, 8 Ülkeden 8 Türk Anayı Ağırladı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 17:06
Osmaniye Belediyesi, 8 ülkeden 8 Türk anayı ve Türk dünyasından gelen misafirleri ağırladı.
Türk Dünyası Belgesel Film Festivali etkinlikleri kapsamında, Osmaniye Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan 8 Ülke 8 Ana, Türk Ana belgesel film galasına katılmak üzere Osmaniyeye gelen Türk analarını belediye başkan yardımcıları Fatma Teke, Hacer Burcu Yüceer, Sehavet Arslankurt ve Abdullah Bukan karşıladı.
Ziyarette Türk Dünyası Belgesel Film Festivali etkinlikleri hakkında bilgiler veren Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, “Osmaniye Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla çekilen, bu akşam galasını yapacağımız belgesel filminde 8 ülkeden 8 Türk anayı Türk Ana belgesel filminde buluşturduk. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Osmaniye Belediyesine ve Türk Dünyasına önemli hizmetler eden sayın Belediye Başkanımız Kadir Karaya çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
8 ülkeden gelen Türk analarının Osmaniye Belediyesi ziyaretine Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir ve Osmaniye gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı da katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık