Osmangaziden Camilere Hizmet

Osmangazi Belediyesi, Çirişhane Mahallesinde yer alan Hacı Hidayet Camiinin çevresini düzenlerken, mahalleye de yeni bir meydan kazandırıyor.

Osmangaziden Camilere Hizmet
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 13:39
Osmangazi Belediyesi, Çirişhane Mahallesinde yer alan Hacı Hidayet Camiinin çevresini düzenlerken, mahalleye de yeni bir meydan kazandırıyor.
Osmangazi Belediyesi, mahallelerde binalar arasına sıkışan camileri çevre düzenlemeleriyle yeni yaşama alanlarına dönüştürüyor. Çirişhane Mahallesindeki Hacı Hidayet Camiinin çevresinin düzenlenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi için çalışma başlatıldı. Camiye son cemaat yeri inşa ediliyor. Temeli atılan son cemaat yerinin çelik imalatı hazırlanıyor. Caminin hela ve şadırvanın kaba inşaatı tamamlanarak seramikleri döşeniyor. Cami çevresini estetik bir görüntüye büründürmek adına yürütülen çalışmaların kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çalışmalarını yerinde inceledi. Dündar, “Hacı Hidayet Camii cemaatinin bizden cami çevresinin düzenlenmesi, abdesthane ve helâ yapılması yönünde talepleri oldu. Vatandaşlarımızın taleplerine kulak vererek camimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışma başlattık. Camiler, manevî değer taşıyan yerler. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini güzelleştiriyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık