Osmangazide Kış Spor Okulları Başlıyor

Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okullarının 2018-2019 dönemi başlıyor.

Osmangazide Kış Spor Okulları Başlıyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:43
Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okullarının 2018-2019 dönemi başlıyor.
Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okulları, geleceğin sporcuları için dolu dolu bir program hazırladı. Çocukların ve gençlerin sağlıklı fertler olmaları için basketbol, judo, yüzme, bale, temel hareketlilik becerileri, mental aritmetik akıl oyunları, satranç ve drama kursu olmak üzere 8 farklı branşta, 2 dönem halinde gerçekleştirilecek spor okullarında eğitimler 10 Kasım tarihinde başlayacak. Dikkaldırım Spor Salonu, Akpınar Kültür Merkezi ve Demirtaş Yüzme Havuzunda düzenlenecek Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okullarına kayıt olmak isteyenler 0224 243 73 43 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.
Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde Mayıs ayına kadar devam edecek olan 2018-2019 dönemi Kış Spor Okullarında yaşları 3 ile 12 arasında değişen sporcular eğitim görecek. İlk dönemin 11, ikinci dönemin ise 12 hafta süreceği kış dönemi spor okullarına katılan çocuklar ve gençlere sertifika verilecek.
Vatandaşları kış spor okullarına davet eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak spora ve sporcuya yönelik ciddi yatırımlar yapıyoruz. Her yıl binlerce sporcuyu yetiştirerek alt yapımıza kazandırıyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak ülkemizin geleceği olan gençlerin ve çocukların spor faaliyetlerine yönlendirilmesi için desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık