Osmangazide Engeller Obam İle Aşılıyor

Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezinde (OBAM) eğitim gören engelli vatandaşlar, aileleriyle bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadı.

Osmangazide Engeller Obam İle Aşılıyor
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 15:53
Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezinde (OBAM) eğitim gören engelli vatandaşlar, aileleriyle bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadı.
Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi (OBAM), engelli çocukları hayata kazandırmak, becerilerini arttırmak ve sosyalleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Engelli ailelerin bir gün de olsa omuzlarındaki sorumluluğu alan OBAM ekibi, öğrenciler ile parti düzenledi. Ailelerin ve çocukların pekişmesi maksadıyla düzenlenen partide yemekler yenilerek, memnuniyeti belirlemek için anket yapıldı. Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sevcan Yaman, etkinlik sonunda hayırsever tarafından hediye edilen akülü tekerlekli sandalyeyi OBAMlı öğrenci Nazlı Aydoğduya teslim etti.
Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sevcan Yaman, “İşini sevgiyle yapan uzman ekibimizle haftanın çeşitli günlerinde tam gün bakım hizmeti alan engelli vatandaşlar, OBAM ile pek çok eğlenceli faaliyetler yaşama fırsatı buluyor. Yılın belirli günlerinde düzenlemiş olduğumuz partide vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olmak bizler için çok değerli. Bizlerden desteğini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündara teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık