Osmangazi Belediyesinden Kıbrıs Gazisine Yeni Ev

Osmangazi Belediyesi, Kıbrıs barış harekâtında gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftinin harabe haldeki evini yıkarak yerine yeni bir ev inşa etti.

Osmangazi Belediyesinden Kıbrıs Gazisine Yeni Ev
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 12:04
Osmangazi Belediyesi, Kıbrıs barış harekâtında gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftinin harabe haldeki evini yıkarak yerine yeni bir ev inşa etti.
Osmangazi Belediyesi, Gaziler Gününde Kıbrıs gazisi Hayrettin Çiftiye hayatının mutluluğunu yaşattı. Kıbrıs barış harekâtında bacağından yaralanan ve ayağında platin bulunan Hayrettin Çiftçi, 2001 yılında eşinin vefatının ardından yaşadığı travmadan dolayı psikolojisi bozuldu. 31 yaşındaki oğlu Ferdi Çiftçi ile birlikte Çeltik Mahallesindeki harabe hâldeki tek odalı evde kalan Hayrettin Çiftçiye Osmangazi Belediyesi yardım eli uzattı.
“Belediyem Benimle” ekibinin yaptığı mahalle ziyareti sırasında ulaştıkları gazinin durumundan haberdar olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hayrettin Çiftçiye yeni bir ev yapılması talimatını verdi. Çiftçinin tek odalı evi yıkılarak yerine 110 metrekare büyüklüğünde 3 odalı yeni bir ev inşa edildi. Baştan aşağı eşyaları da yenilenen ev, Gaziler Gününde Hayrettin Çiftiye teslim edildi.
Başkan Mustafa Dündar, bu ülkenin şehitler ve gazilerle sayesinde ayakta kaldığını belirterek, “Gazilerimiz ve şehitlerimiz ülkemizi korumak için canlarını fedâ etmekten çekinmemişlerdir. Kıbrıs gazisi Hayrettin Çiftçi amcamıza yardım etmek bizim vefa borcumuzdur. Bizler her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanındayız” dedi.
Yeni evine kavuşarak büyük mutluluk yaşayan Kıbrıs gazisi Hayrettin Çiftçi, desteklerinden ve yardımlarından dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündara teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık