Osmaneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Yanında

Bilecikin Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, emperyalist ABD Başkanı Donald Trumpın Türkiyeyi tehditlerine karşı sert tepki verdi.

Osmaneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Yanında
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 12:13
Bilecikin Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, emperyalist ABD Başkanı Donald Trumpın Türkiyeyi tehditlerine karşı sert tepki verdi.
Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, Trumpın Twitter hesabı üzerinden yaptığı küstah açıklamaya değindi. Şahin, ABD ve başkanı Trump, Türkiyede 15 Temmuz darbesini yapmaya kalkışan Terör örgütü FETÖ ve onun elebaşısı hain Fetullah Gülen katilini ülkesinde barındırırken ve onu desteklerken, Türkiyede teröre destekten tutuklu Papazı bahane ederek ülkemizi tehdit etmesi rastlantı değildir. Yıllarca Türkiyeyi terörü besleyerek güçsüzleştirmeye çalışan emperyalist ABD ve AB ülkeleri Türkiyeyi yine direk hedef aldılar” dedi.

“15 Temmuzda arkalarında bıraktıkları ayak izlerini silmeye çalışıyor”
Şahin, açıklamasının devamında, ABDnin 15 Temmuzda arkalarında bıraktıkları ayak izlerini silmeye çalıştığına değinerek, “ABDnin bu açıklamalarının asıl hedefi Rahip Brunson değil, büyüyen Türkiye ekonomisi. Trump ise doğrudan Başkan Erdoğanı hedef alıyor. ABD böylelikle 15 Temmuzda arkalarında bıraktıkları ayak izlerini silmeye çalışıyor. Başkan Erdoğanın Çin Devlet Başkanı ile yaptığı ticari görüşmeler ABDyi harekete geçirdi. Türkiye ile Çin ticaretinin kendi para birimlerinde yapılmasını isteyen ABD, ajanlıkla suçlanan Rahip Brunson üzerinden büyüyen Türkiye ekonomisini hedef alıyor. Çin ile 3,6 milyar dolarlık anlaşma yapıldığını duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrakın açıklamalarının ardından Trump, küstah bir açıklama yaparak, İrana yapılanların Türkiyeye de yapılacağını söyledi. ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret savaşının Türkiyeye yaracağını bilen ABD, açıkça Türkiyeyi hedef almaya devam ediyor. Türkiye ise büyüyen ekonomisi yapılan ticari anlaşmalarla büyütmeye devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

“ABD Başkanı Trump ve ekibinin tehditlerini anlıyoruz”
Şahin, açıklamasının sonunda, “ABD Başkanı Trump ve ekibinin tehditlerini anlıyoruz. 15 Temmuzda yapamadıklarını diğer yöntemleri kullanarak, ekonomiyle oynayarak yapmaya çalışıyorlar. 24 Haziran seçimlerinde aynı politikaları içerideki destekçileriyse uygulamaya çalıştılar, ancak Türk halkı sandıkta bunlara cevabını verdi. Osmaneli halkı, tüm Türk halkı her şeyi görüyor. 24 Haziran seçimlerinde emperyalist ABD ve AB ülkelerinin içerideki destekçileri, yaptıkları algıların ne anlama geldiğini, kime hizmet ettiklerini anlıyorlardır.15.Temmuzda darbecilere direnen Osmaneli halkı, 24 Haziranda seçimlerde liderine ve ülkesine sahip çıktı. Bugün de Osmaneli halkı ABD başkanına ve onun ekibine de lanet okuyor ve Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğana sahip çıkıyor ve onun yolunda ölümüne emperyalizmle mücadele diyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık