Osmaneli Belediyesi Ayva Lokumu Üretimine Başladı

Osmaneli Belediyesi lisanslı ürünü olan ayva lokumunun üretimine ve satışına başladı.

Osmaneli Belediyesi Ayva Lokumu Üretimine Başladı
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 17:32
Osmaneli Belediyesi lisanslı ürünü olan ayva lokumunun üretimine ve satışına başladı.
Osmaneli Belediyesinin Hisarcık Beşevler Köyünde üretimine başladığı ayva lokumu hakkında bilgiler veren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Belediyesi olarak, Hisarcık Beşevler Köyünde kurduğumuz Sebze-Meyve paketleme tesisine yaptığımız yeni yatırımla, ayva lokumu, salça, reçel, kurutulmuş ve vakumlanmış sebze ile meyve üretimine başladık. İlk ürünümüzü Prof. Dr. İçmeler Tesislerimizde satışa sunduk. Rahmetli Osmaneli Belediye Başkanımız Selahattin Çetintaş tarafından büyük bir çalışmayla ilçemize kazandırılan ve patenti belediyemizde olan ayva lokumu üretimine tekrar başlamakla turizmde bir değerimizi daha hizmete sunduk. Bu vesile ile Osmaneli İlçemize büyük hizmetleri olan değerli Kardeşim Merhum Belediye Başkanımız Selahattin Çetintaşı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah ondan ve ailesinden razı olsun dedi.
Üretimle birlikte ilçede turizm hareketliliğinin başlayacağını kaydeden Başkan Şahin “Turizmde yükselen değer olan Osmanelide özellikle gelen ziyaretçilere yöresel ürünlerin sunulması, satılması önemli bir faaliyetimizi oluşturuyordu. Özellikle sürekli eğitim merkezimizde yaptığımız çalışmalarla artık lefke bezi, lefke takı, lefke giysi, mozaik, yakma tablolar, folklorik bebek, tesbih, maket evler, lefke taşı işleme gibi ürünleri turizmde kullanmaya, gelen ziyaretçilere satmaya başladık. Yeni yaptığımız yatırımla özellikle çok talebi olan ayva lokumunuda Osmaneli Belediyesi olarak hizmete sunduk diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık