Osmaneli Belediyesi 2 Bin 500 Kişiye Aşure Dağıttı

Bilecikin Osmaneli Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Osmaneli Belediyesi 2 Bin 500 Kişiye Aşure Dağıttı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 15:53
Bilecikin Osmaneli Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.
Belediye binasının önünde kurulan aşure çadırında 2 bin 500 kişiye aşure dağıtıldı. Belediye Başkanı Münür Şahin, Aşure dağıtımının barış ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyoruz. Muharrem ayı kutsaldır. Vatandaşlarımızla kucaklaştığımız ve bir arada olduğumuz önemi ve anlamı büyük bir gün. Bu paylaşımı hep birlikte yaşamaktan mutlu olduk. Aşure gününün kültürümüzde önemli bir yeri var dedi.
Aşurenin geleneklerimizde önemli bir yer tuttuğuna dikkat çeken Belediye Başkanı, Münür Şahin “Aşure hepimizin ortak değeri. Biz de bu geleneği yaşatarak vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz” diye konuştu.
Muharrem ayı vesilesiyle toplumsal barışın ve kardeşliğin sağlam temellere oturması dileğinde de bulunan Başkan Şahin, “Aşure günü nedeniyle bir arada bulunduğumuz tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum diye konuştu.
Aşure dağıtım programına; Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, Emniyet Müdür vekili Komiser yardımcısı Mustafa Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, Meclis üyesi Hakan Özkan, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık