Osmancık Belediyesi Çöp Transfer Aracına Kavuştu

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gülün başkanlığını yaptığı Çorum Çevre Belediyeler Birliği tarafından ilçelere alınan çöp toplama kamyonlarının teslimi başladı.

Osmancık Belediyesi Çöp Transfer Aracına Kavuştu
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 17:07
Çorum Belediye Başkanı Zeki Gülün başkanlığını yaptığı Çorum Çevre Belediyeler Birliği tarafından ilçelere alınan çöp toplama kamyonlarının teslimi başladı.
Avrupa Birliği hibesi ile Çoruma kazandırılan 21 milyon Euroluk Katı atık bertaraf tesisinin faaliyete geçmesi ile birlikte 8 ilçe için alınan araçlar ilçelere teslim edilmeye başlanırken Osmancıkta aracına kavuşan ilçeler arasında yerini aldı. Osmancık Belediyesinin çöp toplama aracını Çorum Belediye Başkanı ve Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Zeki Gül teslim etti. Osmancık Belediyesi önünde gerçekleştirilen araç teslim törenine Osmancık Belediye Başkan Vekili İsmail Gömeçin yanı sıra Çorum Belediyesi ve Osmancık Belediyesi daire müdürleri katıldı.
Anahtar teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, vahşi depolamaya son vererek daha temiz bir Çorum ve daha temiz ilçeler için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. İlçelerin çöplerinin vahşi depolamadan çıkartılarak bundan sonraki süreçte Çoruma geleceğini dile getiren Başkan Gül, “Transfer istasyonlarımız Osmancıkında, Alacanın da, Laçinin de, İskilipin de çöpleri bundan sonra önce transfer istasyonlarına ardından da Çoruma gelecek. Orada eğer yok edilmesi gerekiyorsa yok edilecek, nakledilmesi gerekiyorsa nakledilecek. Çevreye en az zararı verecek şekilde bizim tesislerimizde Osmancıkın çöpleri de işlenmiş olacak. Aracın Osmancıka hayırlı olmasını diliyorum. Temiz bir çevre, temiz bir Osmancık, temiz bir Çorum içinde başlangıç olarak aracın kontağını teslim ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık