Ortacada Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ortacada etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bazı ev, iş yeri, tarım arazileri ve narenciye bahçeleri sular altında kaldı.

Ortacada Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 22:01
Ortacada etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bazı ev, iş yeri, tarım arazileri ve narenciye bahçeleri sular altında kaldı.
Meteoroloji Müdürlüğünce uyarısı yapılan şiddetli yağış Ortacada etkisini gösterdi. Terzialiler Mahallesi Akasyalar Caddesinde bazı evleri, Yerbelen Mahallesindeki ise iş yerlerini su bastı. aşırı yağışlardan dolayı tarım arazileri ve narenciye bahçeleri sular altında kaldı.
Karaburun Mahallesinde iş makinaları ile çalışma yapıldı. MUSKİ ekipleri arıkları açtı.
Muğla Büyükşehir Belediyesince yapılan Atatürk Caddesi, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine su altında kaldı.
Akasyalar Caddesinde evini su basan bir vatandaş; “Belediyenin yanlış kot uygulamasından dolayı yol evimizden yüksekte kaldı. Yağmurlu havalarda devamlı aynı sorunu yaşıyoruz. Evimiz sular altında kalıyor.” tepki gösterdi.
Ortaca Ziraat Odası Başkanı Salim Çöllü, gazetemize yaptığı açıklamada, akşam başlayan yağışların bahçeleri sular altında bıraktığını söyledi. Çöllü, şu ana kadar kendilerine bildirilen önemli bir zarar olmadığını kaydetti.
Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gök gürültülü sağanak yağışların etkisini arttırarak devam etmesi beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık