‘Örnek İşyeri Sertifakasını Bozbeyden Aldılar

Nilüfer Belediyesinin yaptığı denetimler sonucu Akanlar Unlu Mamûllerinin Cumhuriyet Mahallesindeki Çatal Fırın Şubesi, “örnek işyeri sertifikası” almaya hak kazandı.

‘Örnek İşyeri Sertifakasını Bozbeyden Aldılar
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 15:50
Nilüfer Belediyesinin yaptığı denetimler sonucu Akanlar Unlu Mamûllerinin Cumhuriyet Mahallesindeki Çatal Fırın Şubesi, “örnek işyeri sertifikası” almaya hak kazandı.
Nilüfer Belediyesi, 2003 yılından bu yana işletmelere ‘örnek işyeri sertifikası vermeye devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Akanlar Unlu Mamûllerin Çatal Fırın Şubesi, hijyen ve kaliteye verdiği önemle “örnek işyeri sertifikası”na layık görüldü. Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün denetimleri sonucunda belge almaya hak kazanan işletmeye sertifikayı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürü Abdullah Koçun da hazır bulunduğu belge töreninde, işletmeci Ergün Aksoyu kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, ‘örnek işyeri sertifikası ve flamasını işletmeye taktı.
Nilüferdeki ‘örnek işyeri sertifikası alan işletmelerin sayısının artmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Hijyen ve kaliteli üretim yapan Çatal Fırın işletmemizin yetkililerini kutluyorum. Çatal Fırın Bursada köklü bir işletme. Nilüferde yeni tesisiyle hizmet veriyorlar. Bu belgeyi almanın kriterleri var ve hak edenlere veriliyor. Bu belgeyi alan işletmelerden vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler. Örneklerinin çoğalmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık