Orduzululardan Chpli Ağbabaya Tepki

Orduzu Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz günlerde CHPli Ağbabanın yapmış olduğu açıklamaya tepki gösterdi.

Orduzululardan Chpli Ağbabaya Tepki
  • 18 Eylül 2018, Salı 14:58
Orduzu Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz günlerde CHPli Ağbabanın yapmış olduğu açıklamaya tepki gösterdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbabanın Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinin Orduzu Mahallesine taşınacak olmasına tepki göstererek ‘Bunun adı Halk Eğitim değil Halktan uzak olan bir eğitimdir demişti. Bu açıklamanın ardından Ağbabaya tepki gösteren Orduzu Mahallesi sakinleri ise Ağbabaya ‘Biz Halk değil miyiz? diyerek tepki gösterdi.
Mahalleli adına bir açıklama yapan Mehmet Eyiol, “Orduzu Mahallemiz Battalgazi bölgesinin en büyük mahallelerinden biridir. Sayın Ağbaba bizi halk olarak görmüyor ve mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı rahatsızlık duyuyor olmalı ki bu açıklamayı yapmış bulunmaktadır. Ağbabayı kınıyoruz” diye konuştu.
Eyiol, CHPli Ağbabanın biran önce Orduzu halkından özür dilemesini beklediklerini ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık