Orduya Mevsimin İlk Karı Yağdı

Orduya mevsimin ilk karı yağdı.

Orduya Mevsimin İlk Karı Yağdı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 12:08
Orduya mevsimin ilk karı yağdı.
Ordunun yüksek kesimleri yağan karla beyaza büründü. Kabadüz ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ile yüksek kesimler beyaza büründü. 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylasında dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı.
Yaylada hayvancılıkla uğraşan yaylacılar yağan karla hızla yayladan dönmeye başladı. Yağan kar her taraf bembeyaz olurken, yayladan dönüş yoluna geçen koyun sürüleri kartpostallık görüntüleri ortaya çıkarttı.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçenin yüksek kesimlerinde kar yağışının aralıklarla devam ettiğini söyledi.
Ulaşımın aksamaması için ekiplerin aralıksız çalıştığı ifade eden Kaya, “Yağan karla Çambaşı Yaylasında kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştı. Karla kapanan yollar ekiplerimizin özverili çalışması ile hızla açılıyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık