Omünün Yeni Uluslararası Renkleri

2018-2019 güz yarıyılı Erasmus ve Mevlana Programı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ailesine katılan 18 uluslararası öğrenciye oryantasyon programı düzenlendi.

Omünün Yeni Uluslararası Renkleri
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 14:29
2018-2019 güz yarıyılı Erasmus ve Mevlana Programı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ailesine katılan 18 uluslararası öğrenciye oryantasyon programı düzenlendi.
OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus ve Mevlana Ofisleri; Samsun ESNnin (Erasmus Student Network) iş birliğiyle Erasmus ve Mevlana Değişim Programı Öğrencileri Oryantasyon Programı düzenledi.
Program OMTEL Otelde yapılan sunumla başladı. Erasmus ve Mevlana öğrenci değişim programlarıyla OMÜye gelen 18 uluslararası öğrenciye Üniversiteyi ve Samsunu tanıtmak, öğrencilerin Üniversite ve şehre uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen oryantasyon programının sunum kısmını Erasmus Gelen Öğrenci ve Personel Sorumlusu Betül Yıldırım ile Mevlana Ofis Sorumlusu Esra Derle gerçekleştirdi. Yıldırım; Çek Cumhuriyeti , Güney Kore, Kırgızistan, Polonya, Makedonya, Malezya, Rusya ve Ukraynadan gelen öğrencilere, Samsunu ve OMÜyü tüm yönleriyle tanıttığı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere kampüs ve tüm fakülteler hakkında bilgi veren Yıldırım, onların kendine yönelttiği soruları da tek tek yanıtladı.
Sunumun ardından ikram edilen öğle yemeği sonrasında şehir turu düzenlenirken OMÜlü yeni uluslararası öğrencileri Samsun Kent Müzesi, 1919 Panorama Müzesi, Amisos Tepesi ve Amisos Köyünü gezdiler. İkili İşbirlikleri Ofis Sorumlusu Birol Kurt, Amazon tarihi hakkında önemli bilgiler verirken öğrenciler de Samsunun kültürel mirasını yerinde inceleme fırsatı da yakaladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık