Ölümünün Ardından Usta Fotoğrafçının Sergisine Ziyaretçi Akını

Usta fotoğrafçı Ara Gülerin vefatının ardından sevenleri Bomontiadada yer alan ‘Islık Çalan Adam sergisine akın etti.

Ölümünün Ardından Usta Fotoğrafçının Sergisine Ziyaretçi Akını
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 12:22
Usta fotoğrafçı Ara Gülerin vefatının ardından sevenleri Bomontiadada yer alan ‘Islık Çalan Adam sergisine akın etti.
Şişlide tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden usta fotoğrafçı Ara Güler, sevenlerini hüzne boğmuştu.. Türkiye ve dünyanın yetiştirdiği sayılı fotoğrafçılardan biri olan Ara Güler için çok sayıda taziye mesajı yayınlanmış ve baş sağlığı dilenmişti. Usta fotoğrafçının ölüm haberini alan sevenleri ise Bomontiadada bulunan ‘Islık Çalan Adam sergisini ziyaret ederek ustaya olan sevgilerini bir nevi ifade etti.
Türkiye ve dünya fotoğrafçılığı açısından değerli bir ismi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden bir ziyaretçi, Önemli bir isimdi. Çalışmalarını yakından takip ediyordum. Ölüm haberini alınca çok üzüldüm. Buraya gelerek son sergisini görmek istedim ifadelerini kullandı.
Ara Gülerin anısına saygı göstermek için sergiyi ziyaret eden bir başka ziyaretçi, Türkiye için gerçekten üzücü bir durum. Bomontiadada fotoğraflarının sergilendiğini duydum. Onun anısına buraya gelerek ziyaret etmek istedim. Bize bu fırsatı sağlayanlara da teşekkür ederim diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi tarafından derlenen ‘Islık Çalan Adam sergisinin Bomontiadada vatandaşlar tarafından ücretsiz ziyaret edilebileceği belirtildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık