Ölmemek İçin Nakil Bekliyor

Adıyamanda, 4 yıldır böbrekleri olmadığı için haftada 3 gün diyalize giren 52 yaşındaki Elifan Hermenci, biran önce böbrek nakli olarak hayata tutunmak istiyor.

Ölmemek İçin Nakil Bekliyor
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 17:13
Adıyamanda, 4 yıldır böbrekleri olmadığı için haftada 3 gün diyalize giren 52 yaşındaki Elifan Hermenci, biran önce böbrek nakli olarak hayata tutunmak istiyor.
Adıyaman merkeze bağlı Kozan Köyünde yaşayan 6 çocuk annesi Elifan Hermenci, ağrıları nedeni ile 20 yıl önce Adanada bulunan bir hastaneye gitti. Hem işlevini yitirmesinden hem de bulunan taşlardan dolayı bir böbreği kendisinden alındı. 16 Yıl boyunca tek böbrekle yaşayan Hermenci, yeniden rahatsızlanınca 16 yıl sonra hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Hermencinin burada tek böbreğinin de işlevini kaybetmesinden dolayı böbreği alındı. Böbreksiz kalan ve 4 yıldır diyalize girerek yaşamını sürdürmeye çalışan Hermenci, ölmek istemediğini belirterek, böbrek nakli için destek bekledi.
Çok zor zamanlar yaşadığını belirten Hermenci, Şuan iki böbreğimde yok. Haftanın 3 günü diyalize girip çıkıyorum. Her bir diyaliz 4 saat sürüyor. Oldukça zor durumdayım. Böbrek nakli için yakınların ve sevenlerim örnek verdi ama ne yazık ki hiç birinin örnekleri ile benim örnekler tutmadı. Ben ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum. 16 Yıl tek böbrekle yaşadım, son 4 yıldır da tamamen böbreksiz yaşıyorum. Allah rızası için yardım edin bana. Bu son birkaç aydır sürekli rüyalarımda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanı rüyalarımda görüyorum ve sürekli bana iyi olacağımı söylüyor. İnşallah bu rüyalarım en kısa zamanda gerçek olur. Böbreğime kavuştuğum an Emine Erdoğanı uzaktan da olsa görmek için yanına gideceğim. Ben sağlığıma kavuşmak istiyorum. Allah rızası için bana yardım edin ölmek istemiyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık