Oğuzeli Belediyesi Vatandaşa Aşure Dağıttı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, aşure günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte vatandaşa kendi elleriyle aşure dağıttı.

Oğuzeli Belediyesi Vatandaşa Aşure Dağıttı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 16:44
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, aşure günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte vatandaşa kendi elleriyle aşure dağıttı.
Oğuzeli Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle Cuma Namazı sonrası camilerde kurulan stantlarda binlerce vatandaşa aşure dağıtıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda aşure dağıtımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Bizi bir arada tutan milli ve dini günlerimizi amacına uygun olarak hep beraber anmalı ve kutlamalıyız” dedi. Aşure dağıtımı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Kılıç, “Hicri ayların birincisi olan mübarek Muharrem ayını hep birlikte kutluyoruz. Bu ayın diğer aylar arasında farklı bir yeri vardır. Çünkü içinde 10 peygambere 10 ikramın verildiği aşure gibi önemli bir günü barındırıyor. Ayrıca bu ay bizler için Hz. Peygamberimizin aziz torunu Hz. Hüseyinin de şehit edildiği aydır. Yüzyıllardır sürüp gelen bu geleneğin birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyoruz dedi.
Vatandaştan Kılıça teşekkür
Oğuzeli Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunan Oğuzeli Belediyesinden Allah razı olsun. Bugün Başkanımız Sayın Mehmet Sait Kılıç, kendi elleriyle bizlere aşure ikramında bulundu. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar biz Müslümanları manevi açıdan daha da güçlü kılıyor. Muharrem Ayı, İslam alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık