Öğrencilere Trafik Eğitimi Veriliyor

Denizlinin Çivril İlçesinde Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine Trafik eğitimi verildi.

Öğrencilere Trafik Eğitimi Veriliyor
  • 28 Eylül 2018, Cuma 9:15
Denizlinin Çivril İlçesinde Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine Trafik eğitimi verildi.
Çivril Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerine başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Kırmızı Düdük projesinin devamı olarak Çivril Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kıralan Bölge Trafik Amirliği ekipleri Gürpınar Mahallesindeki okullarda eğitim verdi.
Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği program kapsamında, Kıralan Bölge Trafik İstasyon Amirliği Ekipleri tarafından “Hatalı Sürücüye Kırmızı düdük” projesi çerçevesinde Çivrilde öğrencilere trafik eğitimi verilmeye başlandı. Eğitim programında ilk olarak Gürpınar Mahallesindeki Anaokulu ve İlkokullarda bulunan 282 öğrenciye bilgilendirme yapıldı. Trafik polislerinin verdiği eğitim sonunda öğrencilere kırmızı düdük dağıtıldı.
Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine yönelik eğitimlerin önümüzdeki günlerde Kıralan, Hadim, Konak ve Denizler Mahallelerinde “Hatalı Sürücüye Kırmızı düdük” eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği belirtilirken trafik eğitiminin anaokulu ve ilkokul seviyesinde verilmesi halinde gelecek nesillerin trafik kuralları konusunda bilinçli bireyler ortaya çıkmasına yardımcı olacağı ifade edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık