Öğrencilerden 29 Ekime Özel Marş

Kahramanmaraşta lise öğrencileri ve öğretmenleri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel marş yazılarak klip hazırlandı.

Öğrencilerden 29 Ekime Özel Marş
  • 26 Ekim 2018, Cuma 15:31
Kahramanmaraşta lise öğrencileri ve öğretmenleri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel marş yazılarak klip hazırlandı.
Onikişubat ilçesindeki bir lisede hazırlanan marş 1 ay içinde tamamlanarak klip haline getirildi. Hazırlanan marşta milli birlik ve beraberliğin yanı sıra vatan, millet ve Atatürk sevgileri ön planda yer aldı.
Klip hazırlanırken duygusal anlar yaşadığını söyleyen 12inci sınıf öğrencisi Ali Samet Zulkadir, “Gönüllülük esaslı yazılan marşın klibinde bende arkadaşlarımla birlikte yer aldım. Klip çekimlerinde duygularımızın yükseldiği anlar oldu. Klip çekimlerinde bütün okul olarak katıldık” dedi.
Hazırlanan marş ve tamamlanan klibi ülkeye armağan ettiklerini kaydeden öğretmen Leyla Kapukaya Miskan, “Cumhuriyetimizin 100üncü yılına yaklaştığımız bu dönemde, milli birlik ve beraberliğimizi düşünerek bir marş yazdık. Yazdığımız marşımızda milli değerlerimize, inançlarımıza ve Atatürke, şehitlerimize ve vatanımıza verdiğimiz önemden bahsettik. 1 ay da marşımızı yazıp hazırladık. Okulda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte bir klip çektik. Marşımızı tüm ülkeye davet ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık