Öğrenci Velilerinden Başkan Ergüne Hizmet Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesporun ortak çalışmasıyla açılan yaz spor okullarını yakından takip eden öğrenci velileri sağlanan imkanlar ve sunulan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergüne teşekkür etti.

Öğrenci Velilerinden Başkan Ergüne Hizmet Teşekkürü
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 12:44
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesporun ortak çalışmasıyla açılan yaz spor okullarını yakından takip eden öğrenci velileri sağlanan imkanlar ve sunulan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergüne teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesporun ortak çalışmasıyla açılan yaz spor okullarında futbol, yüzme, voleybol ve basketbol branşlarında çalışmalar uzman eğitmen kadrosu eşliğinde devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünün Manisaya kazandırdığı spor tesislerinde, yaz spor okullarında eğitim gören binlerce öğrenci spor yapmanın keyfini çıkarıyor. Çocuklarının güvenli ve temiz bir ortamda spor yapmaları öğrenci velilerinin yüzünü güldürüyor.
Kızı Selin Meydanın 3 yıldır Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesporun ortak çalışmasıyla açtığı yaz spor okullarında voleybol kursuna geldiğini söyleyen sınıf öğretmeni Selçuk Meydan sağlanan imkanlar ve sunulan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergüne çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel tesisler yapıldı Manisamıza. Geçtiğimiz günlerde yine gördüm. Manisamıza yeni spor tesisleri kazandırıyor. Böyle tesisler çocuklarımız için, gençlerimiz için gerçekten çok önemli. Onların iyi birer vatandaş olarak yetişmesi noktasında çok önemli. Kızım Selin Meydan yaklaşık 3 yıldır Manisa Büyükşehir Belediyesporun voleybol kurslarına geliyor. Ben özellikle başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Her çocuk için büyük bir fırsat bu. Hocalarımızın çalışmalarını çok başarılı buluyorum. Altyapı hocalarının gerçekten çocuklara yaklaşımları ve davranışları çok iyi. Ben her çalışmaya geliyorum ve izliyorum. Gerçekten çocuklarımızla çok yakından ilgileniyorlar” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin sağladığı imkanlardan son derece memnun olduklarını söyleyen Manisalı ev hanımı Aslı Tokcan ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergüne teşekkür ederek şunları söyledi: “İmkanlardan son derece memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergünün Manisa gençliğine kazandırdığı bu tesislerden çok memnunuz. Çocuklarımız burada en iyi imkanlarda ve şartlarda çalışıyorlar. Benim hem kızım hem de oğlum Manisa Büyükşehir Belediyesi ve kulübün açtığı yaz spor okullarında eğitim görüyorlar. Oğlum futbolda, kızım ise voleybol branşında eğitim görüyor. Başkanımız Cengiz Ergün yaptığı birçok hizmetlerle Manisaya adeta çağ atlattı. Kendisine bir vatandaş olarak çok teşekkür ediyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık