Odunpazarından Ücretsiz İnternet Hizmeti

Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların kolay ve kesintisiz iletişim kurmaları amacı ile ücretsiz internet uygulaması başlattı.

Odunpazarından Ücretsiz İnternet Hizmeti
  • 26 Haziran 2018, Salı 12:17
Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların kolay ve kesintisiz iletişim kurmaları amacı ile ücretsiz internet uygulaması başlattı.
Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Gençlik Merkezi, Genç Durak ve Hamamyolu Caddesinde Sanat Köprüsünden Sabahattin Günday Parkının girişine kadar olan alanda (Sanat Köprüsüden Eski Yediler Parkının girişine kadar olan alan) ücretsiz haftalık 1 GB internet hizmeti başlattı. Vatandaşların ücretsiz Wi-Fi uygulamasını kullanabilmesi için bir kereye mahsus sisteme üye olmaları yeterli olacak. Wİ-Fİ uygulaması için kayıt yaptıran vatandaşların 1 GB internet kotası internetin ücretsiz olduğu Büyükdere Gençlik Merkezi, Genç Durak ve Hamamyolu Caddesinde geçerli olacak.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, internetin bugünün dünyası için çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Kurt, “Bu nedenle yeni bir uygulamaya başladık. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereğince, vatandaşlarımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internet bağlantısıyla tüm dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri için özellikle gençlerin yoğun bulunduğu bölgelerde ücretsiz internet hizmetini vermeye başladık” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık