Odunpazarı Belediyesinden Ücretsiz Spor Alanları

Futboldan golfe geniş bir yelpazede hizmet sunan Odunpazarı Belediyesi, vatandaşları spora yönlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesinden Ücretsiz Spor Alanları
  • 07 Ağustos 2018, Salı 16:58
Futboldan golfe geniş bir yelpazede hizmet sunan Odunpazarı Belediyesi, vatandaşları spora yönlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.
Gençler ve çocuklar öncelikli olarak 7den 70e tüm Odunpazarlıların spor yapabilmeleri için çeşitli çalışmalara imza atan Odunpazarı Belediyesi, ücretsiz spor alanlarını hayata geçirdi. Gökmeydan Spor Kampusu, Şehit Jandarma Üst Çavuş Turgay Topsakaloğlu Spor Parkı, ücretsiz halı saha Odunpazarın Belediyesinin vatandaşların ücretsiz spor yapabilmeleri için hayata geçirdiği hizmetlerin başında geliyor. Odunpazarı Belediyesi Yenikent Mahallesinde yer alan Şehit Jandarma Üst Çavuş Turgay Topsakaloğlu Spor Parkında bulunan mini golf alanı, basketbol sahası, tenis kortu, bacatopu alanı ve fitness aletleri ile vatandaşların ücretsiz spor yapmalarına imkan tanınıyor. Spor parkında yer alan tenis kortunda gençlere ücretsiz tenis dersleri de veren Odunpazarı Belediyesi, mini golf alanı ile de gençleri ve çocukları golf sporu ile tanıştırdı. Gökmeydan Mahallesinde bulunan Spor Kampusunda yer alan tenis kortu; voleybol, basketbol ve futbol sahası; bacatopu ve fitness aletleri ile vatandaşlara ücretsiz spor yapma imkanı sağlayan Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların spor salonlarına sıkışıp kalmaktan da kurtarıyor. Odunpazarı Belediyenin futbolseverleri de unutmayarak 75. Yıl Mahallesinde yer alan halı saha da futbol severlere ücretsiz hizmet sunuyor. Hafta içi her gün hizmet veren ücretsiz halı sahadan yararlanmak isteyen vatandaşların, yoğunluk nedeniyle Selami Vardar Halk Merkezine giderek randevu alması gerekiyor.
Odunpazarı Belediyesi, 11 ayrı mahallede yer alan Halk Merkezlerinde bulunan spor salonlarında kadınların ve çocukların spor yapabilmesi ücretsiz eğitimler de düzenliyor. Step aerobikten, baleye kadar birçok alanda düzenlenen eğitimler, yaz aylarında parklara taşınıyor. Gruplar halinde Odunpazarı Bölgesinde bulan parklarda sabah saatlerinde spor yapan kadınlar, parklarda bulunan fitness aletlerini de kullanarak açık havada spor yapmanın tadını çıkarıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık