Odunpazarı Belediyesi Camileri Ve Cem Evini İlaçladı

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içerisinde bulunan cem evi ve camileri ilaçlıyor.

Odunpazarı Belediyesi Camileri Ve Cem Evini İlaçladı
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 13:45
Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içerisinde bulunan cem evi ve camileri ilaçlıyor.
Vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için çalışan Odunpazarı Belediyesi, camilerde ve cem evinde ibadet alanları, kalorifer daireleri, tuvaletler ve lavabolar da dahil olmak üzere tüm kapalı alanlarda, bakterilere karşı dezenfektan işlemi, haşerelere karşı da ilaçlama çalışması yapıyor. En son Büyükdere Mahallesinde bulunan cem evi; Reşadiye, Gökmeydan, Cevdet Duru, Kurtuluş, Cunidiye ve Kurşunlu Külliyesi camilerinde ilaçlama çalışmaları yapan ekipler, çalışmaların belirlenen periyotta gerçekleştirileceğini belirtti.

Halk için çalışmaya devam edeceğiz
Odunpazarı Belediyesinin sosyal demokrat, halkçı ve laik bir anlayışı benimsediğini kaydeden Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, bu nedenle de tüm dini inançlara eşit yaklaştıklarını söyledi. Vatandaşların gönül rahatlığı ile dini vecibelerini yerine getirebilmesi için ibadethanelerde dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Başkan Kazım Kurt, “Halk için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık