Odalar Arası İletişim Güçleniyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, oda kıyaslama çalışmaları programı çerçevesinde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Odalar Arası İletişim Güçleniyor
  • 26 Ekim 2018, Cuma 21:31
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, oda kıyaslama çalışmaları programı çerçevesinde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret programında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen, 3. Meslek Komitesi Başkanı Erhan Deniz ve 3. Meslek Komitesi Üyeleri Bülent Ceylan ile Mikail Çelik yer aldı. Çerkezköy TSO heyetini, Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, 3. Meslek Komitesi Başkanı Hakkı Kurtuluş, 10. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Yavuz ve Komite Üyeleri Erol Akkaş, Hüseyin Dere, Şevket Başelen, Uğur Arıkök, Atilla Akın, Erhan Ülger, Yavuz Turak, İbrahim Akar, Hüsnü Güngör Akarca ile Tolga Çakır karşıladı.

Odalar arası iletişim güçleniyor
Gerçekleşen görüşmede toptan ve perakende ürün ticareti, e-ticaret, yetkili servis, bakım ve onarım hizmetleri alanlarında hizmet veren komiteler, birbirlerinin yaptığı çalışmaları kıyaslama fırsatı buldu. Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yaptığı konuşmada, “Kırklareli TSOya gerçekleştirdiğimiz kıyaslama ziyareti sonucunda iki Oda arasındaki iletişimi güçlendirdik. Ayrıca aynı sektörlere ait komitelerimiz,de ortak sorunlarına çözüm önerisi aradı. Bu tip organizasyonları, Odalar arası iletişim ve birliği geliştirmesi ve bunun sonucunda bölgemiz için ortak hizmetler yapılması açısından oldukça önemli buluyoruz. Kırklareli TSOya misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz” sözlerini kaydetti.

Vali Bilginle görüştüler
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen, 3. Meslek Komitesi Başkanı Erhan Deniz ve 3. Meslek Komitesi Üyeleri Bülent Ceylan ile Mikail Çelik, Kırklareli Valisi Osman Bilgine de bir nezaket ziyaretinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık