Nilüferde 200 Bin Kişi Cumhuriyet İçin Yürüdü

BURSA (İHA) ?? Bursanın Nilüfer ilçesinde Cumhuriyetin 95. yılında düzenlenen yürüyüş 200 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Nilüferde 200 Bin Kişi Cumhuriyet İçin Yürüdü
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 22:05
BURSA (İHA) ?? Bursanın Nilüfer ilçesinde Cumhuriyetin 95. yılında düzenlenen yürüyüş 200 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Fatih Sultan Mehmet Bulvarında düzenlenen yürüyüşe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Kayışoğlu, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, CHPli yöneticiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve 200 bini aşkın vatandaş katıldı.
Türk bayrakları ile kırmızı beyaza bürünen FSM Bulvarını dolduran halk, sloganlar ve şarkılar eşliğinde hep birlikte yürüyerek Cumhuriyete sonsuza dek sahip çıkacaklarının mesajını verdi. Yürüyüş Hastane Alanında sona erdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Cumhuriyetimiz için toplandık. Kardeş kardeşi kırmasın, kadın erkek yan yana dursun, kimse kimseyi ötekileştirmesin diye buradayız. Huzur için, güven için, özgürlük, birlik beraberlik için güçlü bir ülke için buradayız. Halkız biz, bu bayram bizim, bunun için buradayız. Nilüferde bu coşkuyu bir kez daha yaşatan on binler; yurttaşlarım. İyi ki buradasınız, iyi ki buradayız, hep burada olacağız, güneşin son ışığına dek, rüzgarın son nefesine dek burada olacağız. Nilüferde, Bursada, Türkiyede, dünyada bu sevdayı haykıracağız. Ölümsüz Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.
Bozbey, konuşmasının ardından eşi Seden Bozbey ile birlikte halka karanfil atarak coşkuya ortak oldu. Alanda düzenlenen havai fişek gösterisiyle de meydanı dolduranlar keyifli anlar yaşadı.

Haluk Levent ile Cumhuriyet coşkusu
Nilüferde Cumhuriyet coşkusu, sevilen sanatçı Haluk Levent konseriyle katlandı. Dev sahnede Cumhuriyet sevdalıları ile buluşan Haluk Levent sevilen parçalarıyla alanı dolduranları coşturdu. Şarkılarıyla bir kez daha gönülleri fetheden Haluk Levent, şarkılarını alanı dolduracak on binlerle birlikte seslendirdi. Haluk Levent konser sırasında Başkan Bozbeyi sahneye davet ederek birlikte İzmir Marşından bir bölümü seslendirdi. Başkan Bozbey de Haluk Levente çiçek vererek teşekkür etti. Konserde Haluk Levent, İzmir Marşını alanı dolduranlarla hep birlikte söyledi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık