Nilüfer Belediyesiyi Kırcaaliye Örnek Oldu

Nilüfer Belediyesinin can dostlarla ilgili çalışmaları Bulgaristanın Kırcaali Belediyesine örnek oldu.

Nilüfer Belediyesiyi Kırcaaliye Örnek Oldu
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 16:30
Nilüfer Belediyesinin can dostlarla ilgili çalışmaları Bulgaristanın Kırcaali Belediyesine örnek oldu.
Davet üzerine Kırcaaliye giden Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker ile Dış Sunum Hizmetleri Sorumlusu Ercan Şahin, Bulgaristandaki can dostları için çalıştay gerçekleştirdi. Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Aziz ve yerel hayvan koruma gönüllülerinin katıldığı çalıştayda Fikriye Eker, Nilüfer Belediyesinin can dostlara yönelik yaptığı çalışmaları anlattı. Kırcaalideki sokak hayvanlarının insanlara ürkek yaklaştığını gözlemlediklerini ifade eden Eker, “Öncelikle sokak hayvanlarının gerekli sağlık kontrolleri yapılarak, ıslah edilmesi gerekiyor. Belediye imkanları doğrultusunda kısırlaştırma ve kimliklendirme çalışmaları yapılmalı. Nilüfer Belediyesi iş birliğiyle şehrin belirli bölgelerinde yapacağımız beslenme ve su odakları ile kedi evleri, sokak hayvanlarının yaşam şartlarını kaliteli hale getirecektir” dedi.
Fikriye Eker ve beraberindekiler, çalıştayın ardından, Kırcaali Belediyesinin mevcut hayvan barınağını ve yeni yapılacak hayvan bakım ve tedavi merkezini inceleyerek, fikir alışverişinde bulundu.
Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Aziz, yeni yapılacak olan hayvan bakım ve tedavi merkezinde, Nilüfer Belediyesinin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ifade etti. Aziz, “Nilüfer Belediyesinin beslenme ve su odakları ile kedi evleri projelerini, Kırcaalide hizmete sunmak istiyoruz. Bu konuda Nilüfer Belediyesi ile ortaklaşa çalışabiliriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık