Nilüfer Belediyesinden Yaylacık Mahallesine Atatürk Heykeli

Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesine yapılan Atatürk heykeli 30 Ağustosta törenle açıldı.

Nilüfer Belediyesinden Yaylacık Mahallesine Atatürk Heykeli
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 14:17
Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesine yapılan Atatürk heykeli 30 Ağustosta törenle açıldı.
Yaylacık Mahalle Komitesinin talebiyle mahalle meydanına yapılan heykelin açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Erkan Aydın, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Yaylacık Mahalle Muhtarı Naci Kurçin ile siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Nutuklu Atatürk heykelinin açılış töreninde şiirler okundu, folklor gösterileri sunuldu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gururla belirtmeliyim ki, Yaylacık Mahalle Komitesi ve muhtarımız, Yaylacık halkının dileği olan Atatürk heykelini bizden ısrarla istediler. Biz de, Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde, demokrasi, özgürlük, katılımcılık, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicdanı odak noktasına alan bir kurum olarak, bu isteği en kısa zamanda yerine getirdik. 3 metre boyundaki bu görkemli heykelin açılışını 30 Ağustosun yıldönümünde yapmak bizim için onur, gururdur diye konuştu.
Yaylacık Mahalle Muhtarı Naci Kurçin de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ekibine teşekkür etti. Konuşmalarının ardından Nutuklu Atatürk Heykelinin açılışı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yaylacık Mahallesinin yaşlı sakinleri arasında yer alan 92 yaşındaki Huriye Çağrı ve 87 yaşındaki Pembe Ertem ile mahalleli çocuklarla beraber yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık