Nilüfer Belediyesi Üç Gün Boyunca Denetlenecek

Nilüfer Belediyesinde Türk Loydu Vakfı tarafından denetleniyor.

Nilüfer Belediyesi Üç Gün Boyunca Denetlenecek
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 14:00
Nilüfer Belediyesinde Türk Loydu Vakfı tarafından denetleniyor.
Yönetim sistemleri belgelendirmesi çerçevesinde ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve OHSAS 18001:2007 standartlarında tüm müdürlüklerde üç gün boyunca devam edecek olan dış denetim süreci, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Türk Loydu Vakfı denetçilerinin katıldığı toplantıyla başladı. Mustafa Bozbey, 2000 yılında başlayan kalite yolculuğunun, 2003 yılında mükemmellik modeline geçişle devam ettiğini ifade etti. Yapılan denetimlerin, Nilüfer Belediyesinde yönetim sistemleri ve mükemmellik modelinin başarılı bir şekilde uygulanmasına katkı koyduğunu belirten Başkan Bozbey, “Küçük uygunsuzlukların çözümlenmesi konusunda yapılan teklifler, bizim sistemlerimizin daha da gelişmesini sağlıyor” dedi.
Nilüfer Belediyesinde son iki yıldır büyük uygunsuzluk yaşanmadığını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, şöyle devam etti:
“Bu denetimde de aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Eğer gözlem sonucu sistemlerimizde risk oluşturan kısımlar varsa, bir an önce iyileştirerek uygun hale dönüştürüyoruz. Her yıl bunların değerlendirmesini yapıyoruz. Her alanda yönetim sistemlerimizi güçlendirerek, halkın mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmesi için projeler geliştiriyoruz ve uyguluyoruz”.
Toplantının ardından denetim süreci başladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık