Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri Çocuklarla Şenleniyor

Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri çocuklar ve ebeveynleriyle şenleniyor.

Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri Çocuklarla Şenleniyor
  • 03 Temmuz 2018, Salı 15:22
Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri çocuklar ve ebeveynleriyle şenleniyor.
Nilüfer Belediyesinin bu yıl sekizincisini düzenlediği ve 6 yaş grubu çocuklarla ebeveynlerinin katıldığı Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz etkinliği, Üçevler Kütüphanesinde başladı. Okula başlayacak çocukları önce kütüphanelerle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, çocuklara seslendi. Pala, Buradaki bütün kitapların hepsi sizleri bekliyor. Okumayı öğrendiğinizde buraya gelip okunmanızı bekliyor” dedi.
Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerinde sadece okuma üzerine çalışmalar yürütmediklerini söyleyen Pala, şöyle devam etti:
“Aynı eviniz gibi, sevdiğiniz oyun alanlarınız gibi bir alan olsun istiyoruz. İstediğiniz zaman buraya gelebilirsiniz; okuldan çıkıp kütüphaneye gelip ders çalışmanızı, arkadaşlarınızla bilgilerinizi paylaşmanızı ve oyunlar oynamanızı istiyoruz. O yüzden de okula gitmeden, okumayı öğrenmeden önce bizi de tanımanızı istiyoruz diye konuştu.
Şafak Palanın bilgilendirmesinin ardından Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz projesinin ilk etkinliği minikler ve ebeveynlerinin katılımı ile başladı.
26 Temmuza kadar sürecek projede, 6 yaş grubu Nilüferli çocuklar ve ebeveynleri, Nilüfer Belediyesi Üçevler, Demirci ve Çocuk Kütüphanesinde Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, sabah ve öğleden sonra ikişer oturum ile kitaplarla buluşup, okuma serüvenine katılacaklar. Üçevler, Çalı, Demirci, Kayapa, Gümüştepe ve Ahmet Yesevi Mahallesindeki çocuklar, buluşmalar sırasında dev kitap okuma, boyama, masal atölyesi, psikolog oturumu gibi faaliyetler yapılacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık